Redemption
Boom die Eeuwig Leven geeft
Heavenly Fingerprint

Expositie Verlossend Licht

Onder het thema Verlossend Licht toont textielkunstenaar Jackie Howard haar werk.

Jackie maakt dynamische doeken met kleuren die ontroeren, uitnodigen om dichterbij te komen, verrast te worden.

Werkend met eigentijdse hightech materialen zoals vliezen, vezels, acryl en synthetisch papier boetseert zij aan textuur, diepte en kleur. Door het geheel ineen te smelten ontstaat een spannende organische structuur. Een ervaring in gelaagdheid, zoals het leven zelf.

Geïnspireerd door de Bijbel, Jodendom en verwondering over de schepping, toont de kunstenares ons met deze expositie haar eigen geestelijke reis, vanuit het donker naar het licht, op zoek naar schoonheid en waarheid.

De Oude of St. Alexanderkerk vormt een mooie omgeving om bezoekers te laten genieten van haar werk en is zo een gastvrij middelpunt in de Bennekomse samenleving.

De website van Jackie Howard is: www.jackiehoward.nl

Van 29 september tot 25 november is de expositie op vrijdag en zaterdag van 10.00-15.00 uur geopend. Uiteraard kunnen kerkgangers de expositie ook na de diensten bezichtigen.

Let op! Deze data en tijden zijn onder voorbehoud (i.v.m. mogelijke andere activiteiten in de kerk) Actuele gegevens staan op de home pagina van deze website onder openstellingen.